Użytkownik
Nie no, ja się już nie kłucę, ale jak dla mnie za ciemne, zauważ, że n9iektórzy nie lubią takich kolorów, ale ogólnie jest fajnie.
Użytkownik
luzik Pawłowski i Wojtasek dadzą sobie radę z dekoracją Sabina
Użytkownik
tsa.... weź kamil już nie gadaj, przecież nie robie im na złość, tylko mówię co mi nie pasuje... boże.. kaiml ty sie wszystkiego czepiasz.
Użytkownik
sabina wasze jest dużo gorsze ooooo i macie te wszystkie emitki co Wojtek i Paweł
Użytkownik
iiiiiiiii? zazdrościsz. widać, ciągle się czepiasz. zostaw nas po prostu, jak masz jakis prioblem to załóż swoej forum i pkaż co ty potrafisz.
Użytkownik
Boże... emotikowny... takie juz były o d razu x.x nie ściągnęłam, kamil juz sie czepia bez powodu... Jak tak mu nie pasuje to niech zrobi swoje forum i zobaczy jak to jest.........Tematy my śymyśliłyśmy, forum załozyłam nie wiem dlaczego, tak sobie z agą pomyślałyśmy, że założymy, a wy się wnerwiacie, że my załozyłyśmy... a co was w ogóle nasze forum obchodzi? Macie swoje... my sobie załozyłyśmy "o tak se" chcecie to się zarejestrujcie...
Ostatnio edytowany przez Sabina (03-10-2010 15:31:28)
Użytkownik
boże, tej emoty nie mamy na forum.. mamy tylko podstawowe
Użytkownik
więc macie wielki problem... że sobie forum założyłysmy...
Użytkownik
Nie mówię tylko do ciebie..
Administrator
lol po co te kłótnie ludzie ja tylko założyłem forum po to że żeby można było razem pogadać itd. a nie napierdalać cie na wzajem komentarzami. Wiec przeztańcie się kłócić i pogadajcie o czymś normalnym. ok???
Użytkownik
Nie no, ja nie mam nic przeciwko, ale nie moja wina, że kamil si czpeia... byle czego oczywiście.
Administrator
nie zwracać na kamila uwagi...